Sudocrem-zinkzalf en andere billencrèmes

By | February 23, 2021

Sudocreme is een huidverzorgingsmerk dat behoorlijk populair is voor zijn huid-whitening crèmes en moisturizers. In feite bestaat het bedrijf al sinds het begin van de jaren 80. Ik was benieuwd waarom Sudocrem-zinkzalf en andere billencrèmes zulke lovende recensies kregen en ging kijken waar het allemaal om ging.

Allereerst wil ik zeggen dat ik absoluut dol ben op dit product. Het is comfortabel om te dragen omdat het een SPF 15 heeft. De geur is ook erg lekker. Het ruikt naar een combinatie van cranberry en vers gemaaid gras. Ik zou het vergelijken met enkele van de duurdere merken.

Nu moet ik vermelden dat het na gebruik uitdroogde mijn kont.

Dit product werkt, maar niet zo goed als sommige andere lotions op de markt. Het lijkt erop te komen van een deel van de schilferigheid en irritatie die de droge huid begeleidt, maar het heeft een beetje roodheid en een aantal fijne lijnen achtergelaten. Niet iets waar ik naar uitkijk. Gelukkig is er een gemakkelijke manier om het te repareren.

Er zijn twee manieren om dit product te gebruiken. Eén is met een penseel op aanvraag. Het lijkt zo eenvoudig om te doen. De andere methode is door een vloeibare zeep te gebruiken, bij voorkeur glycerine. Het idee is om het gebied nat te maken en het product vervolgens in te wrijven.

Dus na mijn ervaring met het product, deed ik wat online onderzoek en ontdekte dat Sudocreme eigenlijk was gemaakt door de makers van Body Shop. Ze wilden een huidcrème maken die je huid zowel hydrateert als exfolieert. Ik ben niet zeker of het anders is dan de rest van hun producten of niet. Hoe dan ook, ik vind het best gaaf. Het ruikt naar een combinatie van grapefruit en sinaasappel, en het heeft wat blauwe tinten.

Het is heel gemakkelijk om aan te brengen.

Het enige wat ik deed, was het verspreiden op mijn kont wangen en in mijn onderkant. Mijn huid voelde eerst een beetje klam aan, maar hij droogde al snel op. Ik heb de eerste paar dagen een beetje roodheid ervaren, maar ik ben daaraan gewend, en ik zie geen blijvende effecten.

Ik zou dit product zeker aanraden aan iedereen die lijdt aan acne op hun billen. Ik ga niet liegen en je vertellen dat het voor mij effectief was. Er waren zeker dagen toen mijn kont een beetje pijn was na het gebruik ervan, maar over het algemeen deed het geweldig werk. Plus, nu dat ik het een paar keer gebruikt, merkte ik dat mijn kont nu ook een beetje soepeler uitziet. Dat is waarschijnlijk omdat de overtollige oliën werden weggewassen.

Zoals u kunt zien, zijn er veel positieve recensies over Sudocreme. Er zijn veel meer natuurlijke kontcrèmes die dezelfde ingrediënten bevatten, dus je moet ze zeker allemaal proberen. Ik heb er net twee flessen van gekocht en ik zal er waarschijnlijk nog een kopen als ik op is. Het is een beetje duur, maar naar mijn mening de moeite waard.

Klik hier voor meer informatie https://vrijnatuurlijk.nl/