Aan de slag met diamantschilderijen

By | March 16, 2021

Diamant schilderen is als acryl schilderij door cijfers, wat betekent dat het ook bekend als Diamond geïnspireerd schilderij. De kunstenaar krijgt de diamanten op verschillende plaatsen te zetten en het canvas heeft een gids die de kunstenaar vertelt die diamanten zullen gaan waar. Het eindresultaat is een mooi, briljant stuk eigen creatie. Het klinkt in het begin moeilijk, maar zolang je een ervaring hebt met tekening, doe je het goed. Dit is geen gecompliceerde techniek, maar het kost wat tijd om te leren hoe het goed moet doen. De prijs voor dit soort service hangt af van de grootte en kwaliteit van het oorspronkelijke kunstwerk, en vele kunstenaars brengen nogal een beetje op voor één baan.

De technieken die de kunstenaar gebruikt omvatten het werken in de ronde, met behulp van cirkelvormige bewegingen, met behulp van lichte en donkere kleuren en werken met dezelfde of verschillende tinten van de hoofdkleur overal. De diamanten zijn meestal geschilderd op een canvas in vierkanten, met elk vierkant dat één diamant vertegenwoordigt. Het gebruik van cirkels in plaats van vierkanten maakt de techniek nog geavanceerder en stelt de kunstenaar toe om lichtere en donkerdere tonen van dezelfde successie te gebruiken zonder de lichten en schaduwen die de diamanten zelf te veel opvallen. Met de diamantmethode kunt u ook met verschillende effecten experimenteren voor het variëren van de diepte van de schaduwen.

Om uw diamantschilder te beginnen, moet u de grootte van het canvas kiezen en vervolgens uw inspiratiestuk boven op het canvas plaatsen. Om uw werk gemakkelijker te maken, wilt u misschien een kopie van een oud gezinalbum gebruiken of een foto die uzelf hebt gekregen. Ga vervolgens uit je kleurpotloden en kleurpotloden en bereid je voor om te tekenen. Als u dit op uw computer doet, raad ik aan Paint Shop Pro aan te gebruiken. Zorg ervoor dat je beeldgrootte groot genoeg is dat alle diamanten zichtbaar zijn, en dat je elk klein detail kunt zien, dat later belangrijk zal zijn bij het werken met de lichten en schaduwen. Leer meer over diamant schilderen via Myth Of Asia.

Zodra je je inspiratie en je canvas klaar hebt, ga dan naar je lokale kunst- en voorraadwinkel. Koop alles wat je nodig hebt om je diamantschilderijen te voltooien, waaronder een schetspad, beschermende handschoenen, vilten gummen, gummessen en borstels. Je hebt ook een potlood nodig en enkele markeerders om te markeren in de diamantkunstwerk. Er is een breed scala aan tips en technieken beschikbaar voor dit soort werk, dus zorg ervoor dat u even onderneemt en bekijk de volgende suggesties voordat u uw diamantverfproject start:

– Je kunt een kleine set van afgeronde kralen kopen en ze gebruiken om je kunstwerk te maken, maar als je de diamantschilder in lagen wilt doen, kun je dat. Koop een kleine hoeveelheid van elke kleur en gebruik een boor bij uw lokale boorfabriek. De gaten zijn klein en je kunt met je oefening recht door de kralen boren. Je moet de kleur die je hebt gebruikt om het later te identificeren bij het identificeren van een andere batch gecoloriseerde diamanten.

Na aan de slag zal je eindproduct iets geweldigs zijn! Om ervoor te zorgen dat alle kleuren overeenkomen, moet u ze naast elkaar op een vierkant van wit, transparant tissuepapier plaatsen. Op deze manier kunt u eenvoudig het verschil zien tussen de werkelijke diamanten en het tissuepapier. Als de kleuren een bevlekt, zwak of gewoon niet goed zijn, wilt u misschien opnieuw beginnen met een andere batch kleurloze, doorschijnbare diamanten voordat u doorgaat naar de laatste stap. Zodra je blij bent dat het canvas perfect is, kun je beginnen met het decoreren van je laatste diamantschilderkit terwijl je fit ziet.

Kijk voor meer informatie op https://www.mythofasia.nl/